LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

E2-POJAT 2008

Konnien E2-poikien joukkue koostuu 2008-syntyneistä pojista. Usealla heistä on takanaan jo muutaman vuoden kokemus lajin parissa. Kaudella 2018-19 joukkue osallistuu ensimmäistä kertaa Salibandyliiton aluesarjaan.

Joukkue harjoittelee Qmax Arenalla ohjatusti kahdesti viikossa, tiistaisin klo 18.30-20 ja torstaisin klo 16-18.

Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 28. elokuuta. Harjoituskausi kestää yhdeksän kuukautta päättyen huhtikuussa 2018.

Joukkueen kausimaksu on 330 euroa. Hinta sisältää vuorot, ohjauksen ja konna-paidan.

E2-joukkuetta ohjaavat aikuisvalmentajat.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Marko Hakala-Rahko, 050-5506261

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmennus: Marko Hakala-Rahko, Jukka Kitinoja ja Heikki Hurrila.