LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

KERHO 2013 - 2015

Konnien salibandykerho koostuu 2013-15 -syntyneistä pojista ja tytöistä.

Kerho harjoittelee Qmax Arenalla seuraavasti:

To klo 17.00-18.00
Su klo 10.00-11.00

Kerhossa lajiin tutustutaan yksinkertaisilla harjoitteilla ja peleillä/leikeillä.

Ensimmäiset harjoitukset pidetään sunnuntaina 1. syyskuuta. Harjoituskausi kestää yhdeksän kuukautta päättyen huhtikuussa 2020.

Kerhon kausimaksu on 200 euroa. Hinta sisältää vuorot, ohjauksen, mailan ja konnapaidan.

Kerhon toimintaan voi tutustua ilmaiseksi kahden ensimmäisen käyntikerran aikana. Vasta sen jälkeen tehdään päätös siitä, liittyykö toimintaan mukaan vai ei.

Salibandykerhoa ohjaavat aikuisvalmentajat.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jukka Tervo, 0500-733919.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.