LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

MIEHET II

Konnat II lähtee kolmanteen kauteen tukevammalta pohjalta kuin viimeksi, vaikka sarjaporras on pykälää korkeampi.

Avauskausi 2016-17 oli tuloksellisesti vielä vaatimaton. Lakkeja ei riemusta heitelty ilmaan, kun kausi Suomen Salibandyliiton 5. divarissa päättyi. 18 peliin mahtui kovasti hyvää yritystä, mutta kaivattu voitto jäi ottamatta. Kaksi tasapeliä oli laiha lohtu, kun pataan tuli 16 kertaa.

Kausi 2017-18 olikin toista maata. Joukkue oli oppinut läksynsä ja paransi viisikkopeliään kentän molempiin suuntiin. Tuloksena oli lohkovoitto ja nousu nelosdivariin. Voittoja 12, tasapelejä kaksi ja tappiota kaksi. Saldo oli lähes ylösalaisin käännetty peilikuva vuoden takaisesta.

Kakkoskonnat treenaa kahdesti viikossa. Sunnuntain harjoitusvuoro järjestetään klo 15-16 ja tiistaina treenit ovat yhdessä edustusjoukkueen kanssa klo 20-22.

Kausimaksu on 330 euroa.

 

Lisätiedot:

Sami Kiikeri, 050-4006911

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.