LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

MIEHET - EDUSTUS

Miesten edustusjoukkue pelaa neljättä kautta Salibandyliiton sarjoissa. Kaudella 2018-19 Konnien sarjataso on kakkosdivisioona.

Konnat pelasi debyyttikaudellaan 2015-16 Pohjanmaan 5. divisioonassa. Joukkue saldosi 15 voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden tappion. Lohkovoittajana Konnat nousi suoraan sarjaporrasta ylemmäksi.

Seuraava kausi kului 4. divisioonassa. Tahti oli neitsytkauden veroinen. Konnat pelasi kahdesti tasan ja voitti loput 16 ottelua. Palkintona lohkon ykköstila ja menolippu astetta vaativampaan sarjaan kolmoseen.

Kaudella 2017-18 Konnat voitti kahden edelliskauden tavoin lohkonsa. Kärkipaikka 3. divisioonassa irtosi ylivoimaiseen tyyliin, sillä eroa kakkoseen kertyi kymmenen pistettä. Kauden saldo koostui 16 voitosta ja kahdesta tappiota.

Kolmen ensimmäisen kauden yhteissaldo on siis 54 ottelua, joista 47 voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota (PSB Lapua, Blue Fox II ja SC Alajärvi).

2. divarissa Konnat kohtaa realiteetit. Taso on Blue Foxin, SB Vaasan, Nibacoksen ja Mailattomien seurassa sitä luokkaa, ettei puolivaloilla pelaamaan riitä enää voittoihin. Sarja pelataan yhdellätoista joukkueella yksittäisin otteluin. Peliaika on 3 x 20 minuuttia tehokasta aikaa. Konnat pelaa kotiottelunsa maanantai-iltaisin klo 19.

Joukkueen lähtökohdat uuteen kauteen ovat olleet haastavat. Viime kauden jälkeen sivuun siirtyi vajaat kaksi kentällistä miehiä. Suurella osalla syynä on ollut sitoutumisen vaikeus  ja motivaation puute. Kesällä näytti jo siltä, ettei jalkeille saada edes kolmea kentällistä pelaajia ja olisi turvauduttava farmisopimukseen jonkin joukkueen kanssa. Onneksi loppukesästä tilanne helpottui ja ovi alkoi avautumaan myös sisäänpäin.

Tulopuolella on kokonaan neljä uutta nimeä: Ville Yli-Juuti, Mikael Kangas ja Riku Kallioniemi on viimeksi nähty SPV:n punanutuissa.Yli-Juuti kakkosjoukkueessa, Kangas ja Kallioniemi A-junnuissa. Samuli Saarenojalla on lajitaustaa Nurmon Jymyn A-junioreista. Paluun tekevät kahden vuoden tauon jälkeen Jiri Tervo, Matias Mäki-Töyli ja Tuomas Saikkonen. He edustivat Konnia edellisen kerran seuran debyyttikaudella 2015-16.

Joukkueen tavoite alkavalle kaudelle on maltillinen. Tässä vaiheessa riittää, että joukkue säilyy sarjassa. Mahtuminen neljän sakkiin olisi yli kaikkien odotusten.

Konnat 2018-19:
Maalivahdit: Tero Kotomäki ja Miika Kinnunen
Kenttäpelaajat: Arttu Vainionpää, Joonas Huhtamäki, Niko Mäkelä, Jani-Juhani Hautanen, Juho Uitto, Mikael Kangas (SPV A), Jiri Tervo (Happee Steamers), Tuomas Saikkonen (Konnat II), Matias Mäki-Töyli (välivuosi), Ville Yli-Juuti (SPV II), Riku Kallioniemi (SPV A/PaSu), Samuli Saarenoja, Tero Korkeamäki, Mika Holm, Riku Rintamäki, Joonas Mäkelä, Miika Mäki-Teppo, Aatu Kuula ja Riku Mäkelä. Suluissa pelaajan viime kauden joukkue, jos eri kuin nykyinen.
El Maestro: Jukka Tervo
El Manager: Jukka Mäkelä

Konnien uudet kasvot kaudella 2018-19 oikealta lukien: Ville Yli-Juuti, Matias Mäki-Töyli, Mikael Kangas, Jiri Tervo, Tuomas Saikkonen ja Riku Kallioniemi.