LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

MYKONNAT

 

Salibandy soveltuu kaikille. Laji tarjoaa onnistumisen elämyksiä iästä, sukupuolesta, kunnosta ja kyvyistä riippumatta. Ainoat rajoitteet löytyvät kokijan omien korvien välistä.

Salibandyn laaja-alainen potentiaali on huomioitu myös Konnissa. Seurassa toimii erityisliikuntaryhmä MyKonnat, minun Konnat. Se aloitti syksyllä 2018.

Konnat järjestää toimintaa kehitysvammaisille, pyörätuolikulkijoille ja muille ulkopuolista tukea tarvitseville.

Kausi 2019-20 käynnistyy MyKonnilla salibandykeskus Qmax Arenan tiloissa syksyn aikana. Tiedotamme asiasta heti, kun asia varmistuu.

Kausi maksaa 75 euroa.

 

Yhteydenotot:
0500-733919
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.