LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

NAISET - HARRASTE

Nainen tai tyttö, kiinnostaako salibandyn harrastaminen? Salibandyseura Konnat on perustanut alaisuuteensa naisten harrastejoukkueen, joka kokoontuu kerran viikossa oppimaan leppoisassa ilmapiirissä lajin perustaitoja ja pelaamaan sitä itseään eli salibandyä! Joukkue ei osallistu Salibandyliiton sarjatoimintaan. Sitä varten Konnissa on oma naisten sarjajoukkue.

Salibandyn perustaitoja ovat pallonhallinta, kuljetus, syöttö, syötön vastaanotto ja laukaus. Tullakseen hyväksi pelaajaksi on hallittava nämä olennaiset taidot. Harrasteryhmässä niitä opitaan osana harjoituksia, vaikka suurin osa ajasta käytetäänkin pelaamiseen. Aluksi peli voi viedä pelaajaa, mutta henkilökohtaisten taitojen kehittyessä huomaakin, että asetelma muuttaa muotoaan ja pelaaja vie peliä.

Naisten harrastejoukkueessa kausimaksu on 120 euroa. Kausi kestää huhtikuun loppuun 2019.

Joukkue harjoittelee Qmax Arenassa sunnuntaisin klo 12-13. Ryhmään voi tulla mukaan myös kesken kauden.

 

Valmennus:

Jukka Tervo

0500-733919

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.