LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

NAISET - SARJAJOUKKUE

Naisten salibandy on kuulunut Konnien ohjelmistoon syksystä 2016 lähtien. Ensimmäisellä kaudella toimintaan osallistui aktiivisesti yli 20 pelaajaa. Määrä on pysynyt likimain samana. Kasvot ovat vuoden välein aina hivenen vaihtuneet.

Naisten lajiharjoittelu käynnistyi alkeista. Salibandyn saloihin on perehdytty pala palalta, sillä osalla pelaajista ei ole ollut aiempaa lajitaustaa. Harjoittelun lomassa Konnat osallistui kaudella 2016-17 sekä syksyllä että keväällä järjestettyyn puulaakisarjaan. Kevätkausi huipentui iloisissa tunnelmissa, kun joukkue voitti sarjassaan pronssia.

Kausi 2017-18 oli jatkoa avauskaudelle monessakin mielessä. Lajiin perehdyttäminen jatkui käytännön harjoittelulla ja pelaamisen nälkää tyydytettiin puulaakisarjassa. Harjoituspelejäkin järjestettiin. Kevään puulaaki päättyi jälleen iloisissa merkeissä, pronssimitaleihin.

Kaudella 2018-19 konnanaiset ottavat ison askeleen eteenpäin. Edessä on siirtyminen Salibandyliiton sarjoihin. Taival käynnistyy Pohjanmaan 3. divisioonasta. Se on monelle pelaajalle sukellus tuntemattomaan.

Joukkue harjoittelee Qmax Arenassa kahdesti viikossa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20.30. Kausi maksaa päätä kohden 383 euroa.

Valmentajana toimii kihniöläisguru Arto Vehkapuru (0400-697963) apunaan "pikkugurut" Jarmo Mäkelä ja Jussi Pitkäranta.

 

Lisätiedot:

Arto Vehkapuru, 0400-697963

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.