LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

SEKAKONNAT

Tekeekö mielesi harrastaa salibandyä ilman kilpailullisia tavoitteita ja harjoitusvelvoitteita? Pelata vain pelaamisen ilosta kerran viikossa, mukavassa seurassa ja hyvissä olosuhteissa.

Konnat tekee tämän mahdolliseksi. Seurassa on viime kaudella perustettu miesten ja naisten yhteinen lajiyhteisö, Konnien sekajoukkue. Se kokoontuu yhteen kerran viikossa ja pelaa salibandyä sunnuntaisin klo 18-19.

Sekakonnien kausimaksu on 120 euroa. Hintaan sisältyy pelioikeus ja oma konnapaita.

Ensimmäiset pelit järjestettiin sunnuntaina 12. elokuuta. Viimeisen kerran hikeä vuodatetaan huhtikuun viimeisenä sunnuntaina 2019.

Alta voi tiedustella onko Sekakonniin vapaita paikkoja vielä jäljellä.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Jukka Tervo, 0500-733919

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.