LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

MIKSI LÄHTEÄ TUKEMAAN KONNIA?

Konnien sponsorina mainoksenne välittää viestiä, että yrityksenne tukee nuorisourheilua. Konnien arvomaailma tukee yrityksen imagoa lisäten myönteistä näkyvyyttä ja positiivistä yrityskuvaa. Konnat on aidosti erilainen urheiluseura. Yrityksille tämä antaa mahdollisuuden erottua omista kilpailijoista samalla tavalla kuin Konnatkin pyrkivät erottumaan omista kanssakilpailijoistaan. Konnat tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kirjoittamassa yhteistä tarinaa heti ensimmäiseltä sivulta.

 

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Vastaus on Konnaverkosto. Liittymällä mukaan olette Konnien yritysjäsen ja tuette kesällä 2015 Seinäjoelle perustetun uuden salibandyseura Konnien toimintaa.

 

TUKIJA KONNAVERKOSTOSSA

Yritys on mukana toiminnassa haluamallaan rahallisella panostuksella. Tälläistä yrityskumppania kutsutaan tukijaksi. Tuki on enemmänkin kannatustyyppistä. Vastineeksi konnaverkostossa tukija saa näkyvyyttä seuran nettisivuilla osoitteessa www.konnat.fi sekä seuran facebook-profiilissa. Kaikki konnaverkoston yritysjäsenet painetaan logoseinään, joka on esillä eri tapahtumissa.

 

YHTEISTYÖKUMPPANI KONNAVERKOSTOSSA

Toinen sponsoroinnin muoto on yhteystyökumppanuus, joka saa samat edut kuin tukija. Lisäksi yhteistyökumppani on esillä seuran peliasuissa. Yhteistyökumppanuus tähtää aktiiviseen yhteystyöhön seuran kanssa. Seura tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden tyky-päivän viettoon salibandyn parissa Qmax Arenalla. Tilaisuus sisältää ohjauksen ja hallin käytön ilman lisäveloituksia.