LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

MIKSI LÄHTEÄ TUKEMAAN KONNIA?

Konnien sponsorina mainoksenne välittää viestiä, että yrityksenne tukee nuorisourheilua. Konnien arvomaailma tukee yrityksen imagoa lisäten myönteistä näkyvyyttä ja positiivistä yrityskuvaa. Konnat on aidosti erilainen urheiluseura. Yrityksille tämä antaa mahdollisuuden erottua omista kilpailijoista samalla tavalla kuin Konnatkin pyrkivät erottumaan omista kanssakilpailijoistaan. Konnat tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kirjoittamassa yhteistä tarinaa heti ensimmäiseltä sivulta.

 

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Vastaus on Konnaverkosto. Liittymällä mukaan olette Konnien yritysjäsen ja tuette kesällä 2015 Seinäjoelle perustetun uuden salibandyseura Konnien toimintaa.

 

TUKIJA KONNAVERKOSTOSSA

Yritys on mukana toiminnassa haluamallaan rahallisella panostuksella. Tälläistä yrityskumppania kutsutaan tukijaksi. Tuki on enemmänkin kannatustyyppistä. Vastineeksi konnaverkostossa tukija saa näkyvyyttä seuran nettisivuilla osoitteessa www.konnat.fi sekä seuran facebook-profiilissa. Kaikki konnaverkoston yritysjäsenet painetaan logoseinään, joka on esillä eri tapahtumissa.

 

YHTEISTYÖKUMPPANI KONNAVERKOSTOSSA

Toinen sponsoroinnin muoto on yhteystyökumppanuus, joka saa samat edut kuin tukija. Lisäksi yhteistyökumppani on esillä seuran peliasuissa. Yhteistyökumppanuus tähtää aktiiviseen yhteystyöhön seuran kanssa. Seura tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden tyky-päivän viettoon salibandyn parissa Qmax Arenalla. Tilaisuus sisältää ohjauksen ja hallin käytön ilman lisäveloituksia.