LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

AJATUS

Kaikki alkaa ajatuksesta. Niin tämäkin. Kun ajatus kypsyi riittävän kauan, se käynnisti Konnien "alkuräjähdyksen". Tiivistys on kahdessa seuraavassa kappaleessa.

Tarunhohtoinen Robin Hood ryösti rikkailta ja antoi köyhille. Salibandyseura Konnat ry syntyi päivittämään englantilaisen tarinaperinteen 2010-luvulle.

Konnat ryövää salibandykentillä sarjapisteitä vastustajiltaan, mutta kaukalon ulkopuolella silmänaamiot riisutaan ja ollaan jaloja: luodaan ja annetaan mahdollisuuksia, viljellään oppeja sekä jaetaan aineellisia hyödykkeitä niitä tarvitseville.

Siinä se.

Konnat on salibandypioneeri Jukka ”Jude” Tervon (kuvassa toinen oik.) luomus. Pääkonnan lajihistoria on pitkä kuin nälkävuosi. Se alkoi 1984, vuosi ennen kuin Suomen Salibandyliitto perustettiin – ja jatkuu edelleen.