LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

AJATUS

Kaikki alkaa ajatuksesta. Niin tämäkin. Kun ajatus kypsyi riittävän kauan, se käynnisti Konnien "alkuräjähdyksen". Tiivistys on kahdessa seuraavassa kappaleessa.

Tarunhohtoinen Robin Hood ryösti rikkailta ja antoi köyhille. Salibandyseura Konnat ry syntyi päivittämään englantilaisen tarinaperinteen 2010-luvulle.

Konnat ryövää salibandykentillä sarjapisteitä vastustajiltaan, mutta kaukalon ulkopuolella silmänaamiot riisutaan ja ollaan jaloja: luodaan ja annetaan mahdollisuuksia, viljellään oppeja sekä jaetaan aineellisia hyödykkeitä niitä tarvitseville.

Siinä se.

Konnat on salibandypioneeri Jukka ”Jude” Tervon (kuvassa toinen oik.) luomus. Pääkonnan lajihistoria on pitkä kuin nälkävuosi. Se alkoi 1984, vuosi ennen kuin Suomen Salibandyliitto perustettiin – ja jatkuu edelleen.