LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

ARVOT

TAVOITTEELLISUUS
Konnat ei tee mitään ilman tavoitteita. Miten osua maaliin, jos sitä ei näe? Tavoitteet ovat polttoainetta, joka kuljettaa seuraa eteenpäin. Kaikki liikkeet ovat harkittuja ja tavoitehakuisia. Seura haluaa kasvaa suuremmaksi ja lisätä tunnettavuuttaan jatkuvasti.

YHDESSÄ TEKEMINEN
Vain yhdessä tekemällä seura ja joukkue voivat onnistua tavoitteissaan. Kannustamme toisiamme, osoitamme luottamusta ja kunnioitusta toinen toisillemme, opimme sosiaalisia taitoja ja annamme sekä saamme tunnustusta hyvistä suorituksista.

PITKÄJÄNTEISYYS
Seurana ja kasvattajana Konnat ei etsi pikavoittoja vaan etenee määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Vastoinkäymiset eivät pysäytä kulkua, ne korkeintaan hidastavat sitä. Annamme aikaa, resursseja ja tilaa pelaajien sekä seuraihmisten kasvulle ja kehitykselle.

AMMATTIMAISUUS
Asioita voi hoitaa monella tavalla. Konnissa ne pyritään hoitamaan ammattimaisesti ja laadukkaasti. Kun jotain tehdään, niin miksi tehdä se huolimattomasti. Hutaisten tehty antaa vain tekosyyn mahdolliselle epäonnistumiselle.

OMAPERÄISYYS
Omalla tyylillään ja tavoillaan Konnat erottuu edukseen muista kilpailijoista. Maailma on täynnä matkijoita ja perässäkulkijoita, jotka eivät luo mitään uutta. Konnat haluaa olla innovatiivinen ja suunnannäyttäjä, jolle hyppäys mukavuusalueiden ulkopuolelle on yhtä luontevaa kuin kaupassa käynti.

SINNIKKYYS
Konnatkin tulee kokemaan tappioita, pettymyksiä ja jopa kanveesissa käyntejä. Takaiskut ovat kuitenkin vain merkki siitä, ettei mikään arvokas tule helpolla. Todellinen voittaja ei luovuta, eikä luovuttaja voita. Jokaisesta iskusta toivutaan, otetaan opiksi ja jatketaan sitkeästi sitä matkaa, jolle on alunperin lähdetty.

NÖYRYYS
Osoitamme aitoa avoimuutta ja ennakkoluulotonta kaiken vastaanottamista sekä omien ajattelutapojen haastamista. Nöyryys on kaiken oppimisen edellytys. Nöyrinä olemme vahvoja puolustamaan arvostamiamme näkökohtia, oikeaksi kokemia asioita ja tukemaan heikommassa asemassa olevia. Nöyrinä olemme myös herkkiä ottamaan huomioon toisen ihmisen mielipiteitä.

REHELLISYYS
Salibandyseura Konnat ei matele. Vaalimme rehellisyyttä kaikessa toiminnassa. Rehellisyys maan perii.

VASTUULLISUUS
Opetamme siihen, että teemme seurana ja sen yksittäisinä jäseninä vastuullisia ratkaisuja ja valintoja. Tähtäämme päätöksiin, joilla on kestäviä ja positiivisia vaikutuksia. Seura kantaa myös yhteiskunnallista vastuuta harrastamalla hyväntekeväisyystyötä.

LUOTETTAVUUS
Konnat tekee mitä lupaa. Aikaa myötä tämä johtaa pelaajien, katsojien ja kaikkien yhteistyökumppanien kanssa haluttuun tuloksiin.