LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Toimii uuden ajattelutavan kautta
• Tähtää tavoitteisiin oppimisen kautta
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 14 joukkuetta harjoittelevat 29 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Tiistaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2018-19 

Seurahistorian neljäs toimintakausi sisältää paljon uutta. Jäsenmäärä nousee yli 300:n. Miesten sarjajoukkueiden lukumäärä kasvaa neljään ja edustusjoukkue pelaa ensimmäistä kertaa 2.divisioonassa. Naiset lähtevät Salibandyliiton sarjoihin ja naisten harrasteryhmä aloittaa toimintansa. Junioripuolella 2011-syntyneet muodostavat oman joukkueensa. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja ensimmäistä kertaa 2014. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat perustetaan. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

TOIMINTA

Konnien toiminnan ydin on joukkueissa. Niitä seurassa on kaikkiaan 14. Ne käyttävät harjoitteluun Qmax Arenassa yhteensä 29 viikkotuntia. Niiden päälle tulevat seuran sisäiset turnaukset.

Miesjoukkueita on neljä. Niitä on syntynyt yksi per vuosi -tahtia. Kolme peräkkäistä sarjanousua kokenut edustusjoukkue pelaa 2. divisioonassa, kakkosjoukkue 4. divisioonssa ja loput kaksi joukkuetta 5. divisioonassa. Naisjoukkueita on kaksi. Sarjajoukkue osallistuu 3. divisioonaan ja harrasteryhmä pelaa ja harjoittelee omaksi ilokseen. Miehistä ja naisista koostuva sekakonnat ei osallistu sarjatoimintaan. Se pelaa salibandyä kerran viikossa.

2007-syntyneet pojat muodostavat vanhimman juniori-ikäluokan. Joukkue osallistuu Salibandyliiton aluesarjaan toista vuotta. Kaudella 2017-18 nollaseiskat sijoittuivat aluesarjassa seitsemänneksi.

Myös 2008-joukkue nähdään Salibandyliiton sarjoissa. Muut juniorijoukkueet koostuvat 2009-, 2010- ja 2011-syntyneistä.

Konnien nuorimmat harrastajat löytyvät kerhosta. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja 2014.

Seuran sisäisiä konnaturnauksia pidetään pari kertaa kuukaudessa. Niissä pelaa aina kolme ikäluokkaa kerrallaan. Konnaturnaukset on tarkoitettu 2007-2011 -syntyneille juniorijoukkueille.

Lajinomaisen toiminnan lisäksi Konnat tekee hyväntekeväisyystyötä jakamalla seinäjokelaisille päiväkodeille mailoja ja palloja. Toimenpiteellään Konnat seuraa strategiaohjelmaansa turvaamalla lajin elinvoimaisuuden alueellaan.