LÖYDÄ ITSESTÄSI KONNA

lainausmerkitKonnista ja roistoista liikkuu maailmalla tarinoita, joissa rötöstely on aina jossain muodossa esillä. Salibandykenttien Konnat on poikkeus. Konnat pyrkii hyväntekoon ja konnapelaajien ainoa pahe on sarjapisteiden ryöstely vastustajilta. Aika näyttää, millaisia juttuja näistä veijareista tullaan kertomaan. Mitä jos sinäkin synnyttäisit Konnissa oman tarinasi?lainausmerkit

 

TÄTÄ ON KONNAT

• Harjoittelee ensiluokkaisissa olosuhteissa
• Operoi aikuisvalmentajilla
• Uppoutuu lajiin koko sydämellään
• Opettaa ja kasvattaa
• Harjoittaa hyväntekeväisyyttä

 

KOTILUOLANA QMAX ARENA

Konnat toimii salibandykeskus Qmax Arenalla, jonka pääkentällä seuran kaikki 17 joukkuetta harjoittelevat 36 tuntia viikossa. JOUKKUEET-otsikon alta löydät eri ryhmien harjoitteluajat ja yhteystiedot. Torstaisin on kaikille Konnien junioreille ja heidän vanhemmilleen omatoiminen vuoro klo 16-17. Käytä se hyödyksesi!

 

KONNAT 2019-20

Seurahistorian viides toimintakausi sisältää paljon uutta - jälleen kerran. Naisten kolmas joukkue perustetaan, tytöt (2007-12 -syntyneet) aloittavat toimintansa ja 2012-syntyneet pojat muodostavat oman joukkueensa. Jäsenmäärä lähestyy 350 aktiivin rajaa. Miesten sarjajoukkueita on neljä ja edustusjoukkue pelaa toista kautta 2.divisioonassa. Naiset voittivat kaudella 2018-19 oman lohkonsa 3. divisioonassa ja nousivat täksi kaudeksi yhtä sarjatasoa ylemmäksi. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2013, 2014 ja ensimmäistä kertaa 2015. Erityisliikuntaryhmä MyKonnat jatkaa toimintaansa. Nämä kaikki voimassaolevien ryhmien ja joukkueiden päälle. Konnat kasvaa ja voi hyvin!

 

 

TOIMINTA

Konnien toiminnan ydin on joukkueissa. Niitä seurassa on kaikkiaan 14. Ne käyttävät harjoitteluun Qmax Arenassa yhteensä 29 viikkotuntia. Niiden päälle tulevat seuran sisäiset turnaukset.

Miesjoukkueita on neljä. Niitä on syntynyt yksi per vuosi -tahtia. Kolme peräkkäistä sarjanousua kokenut edustusjoukkue pelaa 2. divisioonassa, kakkosjoukkue 4. divisioonssa ja loput kaksi joukkuetta 5. divisioonassa. Naisjoukkueita on kaksi. Sarjajoukkue osallistuu 3. divisioonaan ja harrasteryhmä pelaa ja harjoittelee omaksi ilokseen. Miehistä ja naisista koostuva sekakonnat ei osallistu sarjatoimintaan. Se pelaa salibandyä kerran viikossa.

2007-syntyneet pojat muodostavat vanhimman juniori-ikäluokan. Joukkue osallistuu Salibandyliiton aluesarjaan toista vuotta. Kaudella 2017-18 nollaseiskat sijoittuivat aluesarjassa seitsemänneksi.

Myös 2008-joukkue nähdään Salibandyliiton sarjoissa. Muut juniorijoukkueet koostuvat 2009-, 2010- ja 2011-syntyneistä.

Konnien nuorimmat harrastajat löytyvät kerhosta. Salibandykerho kattaa syntymävuodet 2012, 2013 ja 2014.

Seuran sisäisiä konnaturnauksia pidetään pari kertaa kuukaudessa. Niissä pelaa aina kolme ikäluokkaa kerrallaan. Konnaturnaukset on tarkoitettu 2007-2011 -syntyneille juniorijoukkueille.

Lajinomaisen toiminnan lisäksi Konnat tekee hyväntekeväisyystyötä jakamalla seinäjokelaisille päiväkodeille mailoja ja palloja. Toimenpiteellään Konnat seuraa strategiaohjelmaansa turvaamalla lajin elinvoimaisuuden alueellaan.